Vacature Junior Belastingadviseur / aangiftemedewerker

Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een informele, gezellige en groeiende organisatie waarbij kwaliteit voorop staat? Wil je naast je verantwoordelijkheid ook veel vrijheid? Wil je een prima balans tussen werk en privé? Kan jij goed het overzicht bewaren? Dan ben jij degene die we zoeken!

Je maakt onderdeel uit van een leuk team. Je hebt afwisselende werkzaamheden. Daarnaast vind je bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie mocht je daar behoefte aan hebben.

Wij zijn op zoek naar een aangiftemedewerker / junior belastingadviseur (tenminste 2 jaar ervaring in de praktijk). Je kunt bij ons aan de slag vanaf 24 uur per week. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • het verzorgen van (complexe) aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenk- en erfbelasting;
  • het opstellen van bezwaarschriften;
  • het verzorgen van correspondentie met de belastingdienst;
  • het bewaken van de uitstelregeling;
  • het signaleren van adviespunten vanuit de aangiften;
  • het voorbereiden van fiscale adviezen.

Wij zijn een informeel en laagdrempelig kantoor, waar kwaliteit vanzelfsprekend moet zijn. In onze organisatie staat het plezier in je werk centraal. Daarom bieden wij je flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een goede balans tussen werk en privé.

Verder bieden wij je een marktconform salaris, uitstekende pensioenregeling, laptop en natuurlijk gezellige uitjes.

Lijkt je deze functie leuk? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op!