Tevreden klanten over Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs

Door het ongevraagde, proactieve advies heeft mijn onderneming nu een enorme groei doorgemaakt

Een aantal jaren geleden  kwam ik via een collega podotherapeut in contact met Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs. Voor mij betekende dat een wereld van verschil!

Als zorgverlener met onvoldoende kennis om in deze tijd een onderneming op zakelijk niveau goed te kunnen blijven runnen werd ik door Melvin Bartraij gelijk in de goede richting begeleid.

Bartraij en Nijssen is onderscheidend door de persoonlijke aandacht, en de uitstekende administratieve en financiële kennis van de wereld van de podotherapie. Alle tijd wordt genomen en geen vraag is te gek. Dat geeft veel vertrouwen. Ik krijg een prima begeleiding bij mijn administratie en heb altijd een up to date inzicht in mijn cijfers door de heldere tussentijdse rapportages. Informeel, een vast aanspreekpunt en net als bij ons staat ook bij Bartraij en Nijssen Accountants en Adviseurs kwaliteit voorop.

Door het ongevraagde, proactieve advies heeft mijn onderneming nu een enorme groei doorgemaakt en zit nu in het juiste fiscale en juridische jasje, wat voor mij erg prettig voelt. De overstap naar Bartraij en Nijssen Accountants en Adviseurs is voor mij een van de beste keuzes geweest van de laatste jaren!

Toppodotherapie Helmond-Mierlo staat voor kwalitatief hoogwaardige gespecialiseerde voetzorg waarbij de  patiënt centraal staat!

logo-toppodotherapie-helmond-mierlo

Joselien van Iersel
Praktijkeigenaar en podotherapeut
www.podotherapiehelmond.nl

Goed en persoonlijk advies, gevraagd of ongevraagd, is altijd prettig, maar onze accountant biedt ons veel meer

Goed en persoonlijk advies, gevraagd of ongevraagd, is altijd prettig, maar onze accountant biedt ons veel meer. Een kantoor dat volledig afgestemd is op de toekomst en meegaat met de nieuwe ontwikkelingen. Zij zorgen ervoor dat je up-to-date bent, direct inzicht hebt in je administratie door kort op de cijfers te zitten en dat alles voor een concurrerende prijs. Dat is de reden waarom wij al meer dan 20 jaar kiezen voor Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs. 

Met een uitgekiend assortiment wijnen, accessoires, distillaten en bieren, gecombineerd met een schat aan (vooral praktische) ervaring en deskundig advies, bieden wij onze klanten zekerheid bij ons Wijnhuis Best, gevestigd in hartje centrum van Best. 

 

Arjan en Eugenie Janssen
Eigenaren van Wijnhuis Best
www.wijnhuisbest.nl

 

Ik kan iedere ondernemer aanraden zijn administratie en belastingaangiftes onder te brengen bij Bartraij en Nijssen Accountants en Adviseurs

Wij als Trend24 zijn een jong internetbedrijf gespecialiseerd in webshops. Daar hebben wij onze processen op ingericht en we zijn op zoek gegaan naar partners die ons hiermee kunnen helpen. 

Na een uitgebreide selectie hebben wij uiteindelijk gekozen voor Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs in Best, mede door het advies rondom belastingaangiften en investeringen. 

De volgende kenmerken waren voor ons doorslaggevend.

  • De persoonlijke benadering
  • De aanwezige kennis binnen het bedrijf van fiscale en financiële zaken
  • De de mogelijkheid om periodiek financieel advies te ontvangen
  • De kennis over import en export binnen en buiten de EU (voor ons bedrijf heel belangrijk).

Wij zijn nu al ruim 5 jaar tevreden klant van BNAA. Zij hebben ons goed geholpen vanaf de start tot waar wij nu zijn. De prettige relatie maakt het makkelijk om even snel een vraag voor te leggen en direct antwoord te krijgen.

Ik kan iedere ondernemer aanraden zijn administratie en fiscale verplichtingen bij Bartraij en Nijssen Accountants en Adviseurs onder te brengen.


logo trend24Aldo Huizinga
Eigenaar Trend24
www.trend24.nl