Bij Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs is iedere klant belangrijk

Of het nu gaat om het verwerken van de financiële administratie of een herstructurering van jouw onderneming, wij helpen jou graag vanuit ons kantoor in Best.

Alle noodzakelijke kennis in huis

Eigenaren BNAA
Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs is groot genoeg om alle noodzakelijke kennis zelf in huis te hebben, maar zeker niet te groot om een hechte, persoonlijke, band met onze klanten te kunnen onderhouden.

Er zijn specialisten op de diverse belangrijke terreinen (accountants en fiscalisten) die elk ook hun bijzondere deskundigheden hebben ontwikkeld. Een belangrijk kenmerk van ons kantoor is de spreekwoordelijke laagdrempeligheid.

Een gemotiveerd team van medewerkers en specialisten staat voor je klaar

Door de vakopleidingen, het bijhouden van de jurisprudentie en overige vakliteratuur, het volgen van seminars en cursussen, zijn wij in staat om onze klanten voortdurend adequate (proactieve) adviezen te geven en tijdig in te springen op de eisen van deze tijd. Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening is vanzelfsprekend!

Als accountantskantoor bieden wij onze klanten:
  • Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening (SRA)
  • Laagdrempelig en informeel
  • Persoonlijk contact
  • Korte lijnen, vast aanspreekpunt
  • Betrokken en toegankelijk
  • Meedenken en proactieve benadering

team BNAA

Nauwe samenwerking en vaste contactpersonen

Door onderling nauw samen te werken en het gebruik van vaste contactpersonen, profiteer je optimaal van de aanwezige kennis en korte lijnen. 

Je kunt van ons verwachten dat wij de werkzaamheden op een prettige en persoonlijke wijze zullen uitvoeren, waarbij je onze deskundigheid alsmede een actieve en ongevraagde advisering op prijs zult stellen. 

Indien nodig kun je van ons initiatief verwachten voor tussentijdse besprekingen over zaken die voor jou van belang zijn.

Kwaliteitswaarborg: wij zijn aangesloten bij NBA – RB – SRA

Ons kantoor en onze medewerkers zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA), bij het Register Belastingadviseurs (RB) en bij het SRA, de Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten. 

Het SRA is het kwaliteitskeurmerk voor accountantskantoren in de accountancybranche.

Een team van gedreven en vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit enthousiaste, gedreven en vakkundige medewerkers, die geruime tijd werkzaam zijn bij ons kantoor en jou graag van dienst zijn. Met gedegen ervaring en een hoog opleidingsniveau is alle benodigde up-to-date vakkennis aanwezig. 

Onze medewerkers hechten waarde aan het onderhouden van een hechte, persoonlijke band met hun klanten. Of het nu gaat om onze secretarieel medewerksters of onze klantmanagers, bij iedereen staat kwalitatief hoogwaardige dienstverlening hoog in het vaandel.

Betrokken medewerkers, trouw aan ons kantoor, die graag met jou meedenken en jou graag voorzien van gevraagd en ongevraagd advies. Zo kunnen wij jou de brede financiële expertise bieden die jou toekomt. Professionele dienstverlening in een aangenaam, informeel jasje.