Historie Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs

Foto Melvin en Harrie accountantskantoor BNAA in regio Best

Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs is gestart op 1 januari 2014, maar kent daarvoor al een rijke historie.
Grondlegger van het kantoor is Harrie Nijssen (1960).

Op 1 januari 2000 heeft Harrie, na een leven in het financiële bedrijfsleven met een grote rugzak vol ervaring, het toenmalige administratiekantoor van mevrouw Bolt in Best overgenomen. Door zijn ondernemende kwaliteiten groeide ‘Kantoor Harrie Nijssen’ uit tot een vooraanstaand administratiekantoor in Best.

Harrie en Melvin bundelen de krachten officieel op 1 januari 2014

Melvin Bartraij (1974), afgestudeerd Accountant-Administratieconsulent (AA) in 2000 en Register Belastingadviseur (RB), sinds 1997 werkzaam in de accountancy, en vanaf 2007 tevens als mede-eigenaar van een accountantskantoor, besloot eind 2012 richting Brabant te trekken en liep daar Harrie tegen het lijf.

Na een prettige kennismaking en vruchtbare samenwerking van een jaar besloten Harrie en Melvin de krachten en portefeuilles te bundelen, en was op 1 januari 2014 het accountantskantoor Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs geboren.

Een volwaardig SRA-accountantskantoor met betrokken medewerkers

Al snel werd het administratiekantoor omgebouwd tot een volwaardig SRA-accountantskantoor en vond er een rustige doch gestage groei plaats. De samenwerking tussen beide heren verloopt tot op de dag van vandaag uitstekend.

Niet alleen door de prettige samenwerking tussen Harrie en Melvin, niet alleen door het DNA en de kernwaarden van het kantoor, maar ook door het trouwe personeel. Betrokken, bedreven, enthousiaste, vakkundige  medewerkers, samen één.

Overname Administratiekantoor AVE in Helmond

Medio 2015 hebben Harrie en Melvin samen het administratiekantoor van Harry van Ekkendonk (AVE) in Helmond overgenomen.

Een klein administratiekantoor met 4 medewerkers, dat ook is omgebouwd tot een volwaardig SRA-accountantskantoor, AVE Accountants en Adviseurs

Op 31 december 2017 heeft Harry van Ekkendonk het stokje volledig overgedragen aan Harrie en Melvin. Beide accountantskantoren blijven zelfstandig opereren, maar uiteraard is de werkwijze en het DNA op beide kantoren hetzelfde.