Historie Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs

Foto Melvin en Harrie accountantskantoor BNAA in regio Best

Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs is gestart op 1 januari 2014, maar kent daarvoor al een rijke historie.
Grondlegger van het kantoor is Harrie Nijssen (1960).

Op 1 januari 2000 heeft Harrie, na een leven in het financiële bedrijfsleven met een grote rugzak vol ervaring, het toenmalige administratiekantoor van mevrouw Bolt in Best overgenomen. Door zijn ondernemende kwaliteiten groeide ‘Kantoor Harrie Nijssen’ uit tot een vooraanstaand administratiekantoor in Best.

Harrie en Melvin bundelen de krachten officieel op 1 januari 2014

Melvin Bartraij (1974), afgestudeerd Accountant-Administratieconsulent (AA) in 2000 en Register Belastingadviseur (RB), sinds 1997 werkzaam in de accountancy, en vanaf 2007 tevens als mede-eigenaar van een accountantskantoor, besloot eind 2012 richting Brabant te trekken en liep daar Harrie tegen het lijf.

Na een prettige kennismaking en vruchtbare samenwerking van een jaar besloten Harrie en Melvin de krachten en portefeuilles te bundelen, en was op 1 januari 2014 het accountantskantoor Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs geboren.

Een volwaardig SRA-accountantskantoor met betrokken medewerkers

Al snel werd het administratiekantoor omgebouwd tot een volwaardig SRA-accountantskantoor en vond er een rustige doch gestage groei plaats. De samenwerking tussen beide heren verloopt tot op de dag van vandaag uitstekend.

Niet alleen door de prettige samenwerking tussen Harrie en Melvin, niet alleen door het DNA en de kernwaarden van het kantoor, maar ook door het trouwe personeel. Betrokken, bedreven, enthousiaste, vakkundige  medewerkers, samen één.

Fiscalist Jan Feijen sluit zich aan bij Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs

Met ingang van januari 2022 heeft Jan Feijen, een zeer ervaren zelfstandig fiscalist, zijn klantenportefeuille ondergebracht bij het accountantskantoor. Met zijn grote rugzak vol ervaring en zijn enthousiasme, bedrevenheid en vakkundigheid is Jan niet alleen kwalitatief, maar ook als persoon, een toegevoegde waarde voor het groeiende kantoor.

Harrie en Melvin verwelkomen Fleur de Weerdt RB als nieuw directielid

Het accountantskantoor is volop in beweging. Door de sterke groei in de afgelopen jaren en de verdere verwachte groei met name op het gebied van (fiscale) advieswerkzaamheden, hebben Harrie en Melvin besloten om met ingang van januari 2022 de directie uit te breiden met Fleur de Weerdt. Fleur is al sinds 2015 werkzaam voor het kantoor als belastingadviseur (RB) en kent de cultuur en kernwaarden van het kantoor, en haar klanten. Dankzij haar kwaliteitsimpulsen op de fiscale afdeling heeft het kantoor in 2019 een Convenant Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst kunnen sluiten.