Vacature Belastingadviseur

Kom jij deze werkplek bezetten?

 

Ben jij een belastingwonder met een passie voor cijfers en een oog voor financiële details? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou! 

Bij ons draait het om meer dan alleen cijfers. We zijn een hecht team die houden van wat we doen en graag een persoonlijke touch toevoegen aan onze dienstverlening. Onze informele sfeer en no-nonsense aanpak maken ons geliefd bij zowel onze klanten als ons team.

Wat ga je doen?

Als belastingadviseur bij ons snelgroeiende kantoor krijg je de kans om de spil te zijn binnen ons groeiende fiscale team. Je rol zal niet alleen bestaan uit het voorbereiden en verstrekken van op maat gemaakte fiscale adviezen aan onze gevarieerde klantenkring, waaronder mkb-ondernemingen, familiebedrijven en (vermogende) particulieren, maar je zult ook een cruciale positie innemen bij het opstellen van de fiscale aangiften. Jouw uitmuntende precisie met cijfers en scherpe analytische vaardigheden zijn van belang om ervoor te zorgen dat onze klanten aan hun fiscale verplichtingen voldoen en tegelijkertijd optimaal kunnen profiteren van mogelijke voordelen. Daarnaast zal je een essentiële rol spelen bij het begeleiden van junior fiscaal medewerkers en het nakijken van de opgestelde fiscale aangiften.

Wat breng je met je mee?

Natuurlijk verwachten we dat je kennis hebt van het fiscale landschap, maar er is meer. We zijn op zoek naar iemand met een frisse kijk en iemand die nieuwe ideeën op tafel durft te leggen. Je hebt een scherp oog voor detail en je kunt fiscale aangelegenheden vertalen naar begrijpelijke taal voor onze klanten. Daarnaast heb je ervaring in het opbouwen en onderhouden van klantrelaties, omdat wij geloven in de kracht van persoonlijk contact.

Waarom kiezen voor Bartraij & Nijssen?

Wij zijn geen doorsnee kantoor. We zijn trots op ons RB- en SRA-lidmaatschap en het HT-convenant met de Belastingdienst, wat ons in staat stelt om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Bij ons kun je verwachten dat je zowel op professioneel als persoonlijk vlak kunt groeien. Jouw ideeën worden niet alleen gehoord, maar ook gewaardeerd en je krijgt de gelegenheid om een sleutelrol te vervullen binnen onze groeiende fiscale afdeling. Wij hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé door vrijheid aan onze medewerkers te bieden met betrekking tot flexibele werktijden en thuiswerken. Bij Bartraij & Nijssen streven we naar een omgeving waarin je kunt floreren, zowel op professioneel als persoonlijk gebied.

Waar wacht je nog op?

Als je er klaar voor bent om je stempel te drukken op onze organisatie, je te verdiepen in uitdagende fiscale vraagstukken, complexe fiscale aangiften wil aanpakken én jij je thuis voelt in een informele omgeving, dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten! Stuur je CV en een korte motivatie middels de onderstaande knop en wie weet mag jij binnenkort deel uitmaken van ons gezellige team!

Je kunt bij ons aan de slag vanaf 24 uur per week.