Accountancy - meer dan de jaarrekening

Onze accountants ondersteunen jou graag bij jouw bedrijfsvoering. De jaarrekening geeft veel informatie. Door trends te analyseren in de cijfers, kan Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs je informeren over de inrichting van jouw administratieve organisatie. Door onze brede deskundigheid zijn wij in staat mogelijke knelpunten vroegtijdig te signaleren.

BNAA is aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk SRA

Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs heeft er bewust voor gekozen om zich aan te sluiten bij het SRA. Dit is hèt kwaliteitskeurmerk binnen de accountancybranche. Zeker in onze branche, die bij het maatschappelijk verkeer regelmatig negatief in het nieuws komt, is kwaliteit en betrouwbaarheid van het grootste belang.

Wij investeren daarom continu in kwaliteit. De kwaliteit van onze software en van onze medewerkers. Het kwaliteitskeurmerk is voor ons van grote toegevoegde waarde, want het wekt veel vertrouwen bij de stakeholders van onze producten, zoals banken en de belastingdienst. Wij hechten daarom veel waarde aan ons kwaliteitsbeheersingsstelsel.

4 dames website

Samen werken aan de beste oplossing

Wij zorgen ook dat de door ons samengestelde jaarrekening geen noodzakelijk kwaad is, maar een basis van ons fiscaal advies. Alleen een jaarrekening is voor ons echter niet voldoende, want een jaarrekening is vaak geschiedenis en vooruit zien is regeren.

Wij verzorgen veel tussentijdse financiële rapportages. Wij zitten kort op de cijfers zitten en kunnen jou tijdig van (ongevraagd) advies voorzien. Om die reden zitten wij ook meerdere keren per jaar samen aan tafel om de kansen die er zijn te benutten.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat wij samen de beste oplossingen voor jouw bedrijf en jou zelf kunnen vinden. Daarom investeren wij graag in een duurzame en waardevolle relatie.

Opstellen en bespreken jaarrekening

Wij stellen de jaarrekening op conform de daarvoor geldende wettelijke regelgeving. Daarnaast bespreken wij de jaarrekening altijd persoonlijk met jou, in heldere en begrijpelijke taal. Zo weten wij zeker dat je precies weet hoe jouw onderneming er financieel voor staat.

Jaarrekening deponeren

Besloten vennootschappen (BV’s) zijn verplicht om hun jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Bij Bartraij en Nijssen Accountants en Adviseurs helpen we jou graag met het opstellen en in het juiste formaat aanleveren van deze stukken, via SBR.

Financiële adviezen en diensten voor jouw bedrijfaccountancy en jaarrekening

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende strategische financiële diensten:

  • Samenstellen van jaarrekeningen
  • Tussentijdse rapportages
  • Begrotingen
  • Bedrijfseconomische advisering
  • Analyse van resultaatontwikkeling
Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs zorgt ervoor dat u voldoet aan uw verplichtingen en de belangrijkste kengetallen inzichtelijk heeft. Onze accountants spreken uw taal. De taal van de ondernemer. Er is altijd persoonlijke begeleiding en kwaliteit staat bij ons voorop.

Contact en meer informatie

Wij werken vanuit onze kantoor in Best. Wij verzorgen niet alleen fiscaal advies voor ondernemers uit Best, maar ook voor veel ondernemers uit Boxtel, Deurne, Eindhoven, Gemert, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Veghel, Veldhoven, Waalre en de rest van Zuid-Oost-Brabant. Ook buiten Zuid-Oost-Brabant zijn wij goed vertegenwoordigd, want ook ondernemers uit Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Nijmegen, Middelburg en Rotterdam zijn tevreden klanten.

Neem contact met ons op via 0499-396983 of kom gerust langs op 1 van onze kantoren, wij helpen je graag verder.